Lasurit eshop

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Реклама Skoda Stock
Renault прави световна премиера на Symbioz в четвъртък, 2 май, от 9:30 ч.

Напълно новият модел от C сегмент въплъщава ДНК-то на "автомобилите за живота" на Renault и допълва гамата E-Tech хибридни модели на марката.

Дигиталното представяне на Renault Symbioz ще бъде предавано на живо в четвъртък, 2 май, в платформата за специални събития на Renault.

Новият модел от C сегмент на Renault ще бъде представен от Фабрис Камболив - главен изпълнителен директор, Жил Видал, вицепрезидент Renault Design, Джон Клеуърт - продуктов директор на Symbioz и Доминик-Уилям Джаксън - мениджър на The Originals Renault La Collection.

Symbioz звучи като френската дума „symbiose“, произлизаща от древногръцката „symbiosis“, което означава „съжителство“, ценност, дълбоко вкоренена в гените на Renault с посланието „автомобили за живота“.

Това е дума, която звучи по подобен начин на много езици: „symbiosis“ на английски, „simbiose“ на испански и „simbiosi“ на италиански, което прави името Symbioz лесно за разбиране от широката публика.

"За този нов компактен семеен автомобил искахме име, което е човешки значимо, изразяващо тясната връзка между семейството и техния автомобил. Името Symbioz перфектно илюстрира живота в нашия автомобил, място, в което пътниците се чувстват едно цяло със своето превозно средство и с околната среда." - Силвия Дос Сантос, ръководител на стратегията за наименованията в маркетинг отдела на Renault.

Renault Symbioz и ДНК-то на „автомобилите за живота“

Symbioz се отличава с новия дизайн на марката. Този нов SUV е най-компактният хибрид от гамата на Renault в сегмент C с дължина едва 4,41 м.

Интериорът е проектиран да удовлетворява цялото семейство с щедро пространство и капацитет на товарене.

Автомобилът предоставя най-доброто от технологиите на Renault, включително:

стъкленият панорамен покрив Solarbay от ново поколение, базиран на технологията PDLC и променящ вида си в матов без наличие на щора,
двигателят E-Tech full hybrid със 145 к.с. в автомобил с намалена маса (под 1500 кг) за повече удоволствие зад волана и по-нисък разход на гориво. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Mazda

Първа среща с новия флагман на Mazda за Европа - CX-80

Май 03, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Ferrari

Ferrari 12Cilindri идва с 830 конски сили (Видео)

Май 03, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda с първи изображения и видео на концепцията Enyaq RS Race

Май 02, 2024