New Dacia Duster

Специален модел Lamborghini Huracan Sterrato All-Terrain - видео

Специален модел Lamborghini Huracan Sterrato All-Terrain - видео

Специален модел Lamborghini Huracan Sterrato All-Terrain - видео

Реклама Renault Arkana
С Huracan Sterrato All-Terrain, произведен в ограничена до дванадесет автомобила серия, Automobili Lamborghini представи специален модел от Ad Personam Studio в Седмицата на дизайна в Милано. Превозните средства са вдъхновени от четири различни терена, в които Huracan Sterrato особено блести със своите таланти: сняг, пясък, отдалечени маршрути и земни, сухи пустини.

Специалните модели за всякакви терени бяха представени пред над 200 гости в Segheria di Tanja Solci в Милано от Стефан Винкелман, председател и главен изпълнителен директор на Automobili Lamborghini.

„От момента, в който се появи, Huracan Sterrato трайно разтърси пейзажа на супер спортните автомобили, познат до този момент“ - обяснява Стефан Винкелман - „Специалният модел All-Terrain на Sterrato празнува своя отличителен, многопластов характер, който винаги е едновременно на супер спортна кола и изследовател на нови маршрути. Подобно на природата, Sterrato не може да бъде ограничен и винаги ще намери начин да се промени на нова почва."




Специалният дизайн на екстериора се допълва от покрив и преден капак в матово черно, както и релси на покрива, включително рафтове за багаж. Долната част на автомобила също е боядисана в матово черно и има ивица в акцентен цвят, който съответства на една от четирите версии. Всички модели също имат матово черни 19-инчови ковани джанти в дизайна на Morus и имат допълващи се цветове на спирачните апарати и допълнителни фарове.

Интериорът е усъвършенстван от Ad Personam с тъмен хром и плетен карбон, включително Alcantara, лазерна Sterrato графика и значка Ad Personam, която идентифицира специалното издание и напомня за външната боя. Всичките дванадесет автомобила вече са продадени на клиенти в най-важните пазарни региони на Lamborghini – САЩ и Латинска Америка (ALA), Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA), Азия, Тихоокеанския регион и Австралия (APAC).




Тези превозни средства също са част от общия производствен цикъл на Sterrato от 1499 автомобила, доставките на които започнаха през 2023 г. Както регионът EMEA, така и другите пазари ще получат по четири модела от специалната малка серия, така че всяко превозно средство остава уникално във всеки регион.

5,2-литровият V10 на Sterrato предлага максимум от 610 к.с. и 560 Нютон метра въртящ момент при 6500/мин. Неговото задвижване също така включва седемстепенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител и електронно контролирано задвижване на четирите колела със заден блокиращ диференциал.

Благодарение на по-широката си следа и допълнителния просвет, този супер спортен автомобил предлага максимално удоволствие от шофирането не само на асфалт, но и на други настилки. Проектиран да осигури оптимална производителност върху насипни повърхности, той ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,4 секунди и достига максимална скорост от 260 км/ч. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Bentley

Новото Bentley Continental GT идва със 782 конски сили

Май 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Alpine Renault

RENAULT Rafale E-Tech 4x4 обещава 300 конски сили и 100 километра в чист електрически режим (Видео)

Май 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Bentley

Bentley заменя W12 двигателя си с брутално звучащ V8 хибрид (Видео)

Май 16, 2024