Lasurit

Conti: стратегия за електромобилност и за подмарките

Conti: стратегия за електромобилност и за подмарките

Conti: стратегия за електромобилност и за подмарките

Реклама Peugeot 408
Отсега нататък всички нововъведени линии гуми за леки автомобили и 4x4 от вторичните марки на Continental в Европа ще носят логото EV-Compatible на страничната стена. По този начин производителят на гуми допълнително разширява продуктовата си стратегия за електрически превозни средства. В допълнение към страничната стена на гумата, Continental също ще използва логото във всички системи за поръчки и маркетингови материали онлайн и офлайн, както и в търговската зала.

За избрани актуални модели гуми от марките Barum, General Tire, Mabor, Matador, Semperit, Uniroyal и Viking, които вече са оптимизирани за електрически превозни средства, логото вече ще се използва във всички системи за поръчки.

Хибридните и изцяло електрически превозни средства вече се предлагат във всички автомобилни сегменти, от малки автомобили до MPV. Както при превозните средства с двигатели с вътрешно горене, за електрическите превозни средства също се изискват индивидуални конфигурации на гумите. При мощните превозни средства с вътрешно горене и електрически превозни средства с дълъг пробег фокусът е върху управлението и гумите, ориентирани към пробега, докато при малките автомобили ниското съпротивление при търкаляне има за цел да оптимизира разхода на гориво и енергия.

По принцип превозните средства от всички видове задвижване се възползват от технологичния напредък в разработването на гуми. „С навлизането на електромобилността нашите приоритети за развитие се промениха в определени области. Използвахме последните няколко години интензивно, за да оптимизираме цялото ни портфолио от гуми за всички типове задвижвания“ - казва Мария Ханчух, ръководител на отдела за управление на програмата за частна мобилност EMEA в Continental.

Актуалната стратегия за гуми за електрически превозни средства също предлага големи предимства в търговията с гуми, тъй като Continental не увеличава ненужно сложността на продуктовото портфолио. Това опростява процесите на складиране, поръчване и логистика и спестява ценни ресурси от производството до монтирането на гумата. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили XPeng

XPENG проговори френски

Май 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Bentley

Новото Bentley Continental GT идва със 782 конски сили

Май 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Alpine Renault

RENAULT Rafale E-Tech 4x4 обещава 300 конски сили и 100 километра в чист електрически режим (Видео)

Май 16, 2024