Opel Stock

Актуализация за Mercedes S-класа

Актуализация за Mercedes S-класа

Актуализация за Mercedes S-класа

Реклама Honda ZR-V
В края на 2020 г. Mercedes-Benz пусна на пазара най-новата S-класа. Вече е налична обновена версия за поръчка с две нови екстериорни бои за избор: „Verde Silver Metallic“ и „Velvet Brown Metallic“. Стандартното оборудване е допълнено от удобни подглавници отпред с допълнителни възглавници.

Mercedes също модернизира потребителския интерфейс MBUX. Има и допълнение в областта на развлеченията: услугата “Ridevu” от Sony Pictures Entertainment (SPE) разширява предлагането на видео стрийминг. Потребителите могат да предават поточно съдържание от SPE при поискване директно в S-класата.

С функцията „Автоматична смяна на лентата“ (ALC) Mercedes-Benz сега предлага и интелигентно по-нататъшно развитие на системите за подпомагане на шофирането в гамата SAE ниво 2 в Европа. Автоматичната смяна на лентата се поддържа на подходящи магистрали (например с две структурно отделни ленти). Функцията е фабрично инсталирана на модели от 2024 година на модификация.

Всички подобрения се отнасят и за специално защитената версия на луксозния модел, S 680 Guard 4Matic. С клас на защита VPAM VR10, той отговаря на най-високото ниво на балистичен тест за граждански превозни средства и също така е особено устойчив на експлозивни заряди.

В особено ексклузивната програма за индивидуализация на Manufaktur има дванадесет различни бои и пет цветови комбинации за интериора. За това е отговорен заводът на Mercedes-Benz в Зинделфинген, където ръчно се обработват само най-висококачествените материали и се задоволяват специалните изисквания на клиентите. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Bentley

Новото Bentley Continental GT идва със 782 конски сили

Май 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Alpine Renault

RENAULT Rafale E-Tech 4x4 обещава 300 конски сили и 100 километра в чист електрически режим (Видео)

Май 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Bentley

Bentley заменя W12 двигателя си с брутално звучащ V8 хибрид (Видео)

Май 16, 2024